A les Pastisseries Triomf, ens hem mantingut fidels a les tradicions catalanes, i hem tingut sempre cura d’oferir el millor dels nostres productes al barri del Poble Nou.

Pastís de cap d’any; tortell de reis; tortell de sant Antoni; bunyols de quaresma; mones de pasqua; coques de revetlla; pastís de festa major, panellets; torrons…

La nostra història

Fou el 15 d’agost del 1952 quan l’Antoni i la Roser obriren la pastisseria Triomf a l'antic Paseo del Triunfo (actual Rambla de Poblenou) número 17. Tots dos fills de botiguers van pujar un negoci que encara avui segueix.

L’any 1968 es van traslladar a la Rambla de Poblenou 21bis, uns números més endavant.

Pel canvi de numeració que van fer al barri va passar a ser el 41bis, on hi són a l’actualitat.

Pel canvi de numeració que van fer al barri va passar a ser el 41bis, on hi són a l’actualitat. Era una pastisseria/xarcuteria, ja que els pares de l’Antoni eren xarcuters i carnissers, i ell va voler rendir homenatge als seus pares. L’any 1993 l’empresa va passar a les mans del fill de l’Antoni i la Roser, i la seva
 dona.

Primeres imatges de la Pastisseria (1952)

Botiga de Lope de Vega (1995)

El 8 de Setembre de 1995 van inaugurar una altra sucursal al barri, al carrer Lope de Vega 103; una botigueta petita que encara segueix servint al barri els mateixos productes que a la Rambla.

LA "NOVA PASTISSERIA"

L’any 1997 es va fer una reforma i la xarcuteria va desaparèixer, passant a ser el que és a l'actualitat,  una pastisseria amb degustació.

Des d'aquí és on elaborem les nostres especialitats, els deliciosos bombons, les pastes de tè, els pastissos personalitzats, la pastisseria tradicional o moderna, les mones, i un ampli assorit de càtering salat per a les teves festes...i tot el que puguis imaginar!

Aquí és també on t'esperem per a aconsellar-te i atendre't de la millor i més dolça manera.

Bombonería del Carrer del Carme

Fruit dels grans moments que passava l’empresa, va sorgir l’oportunitat de llogar un local meravellós, i complir un somni que tenien gràcies a la gran professionalitat de l’Antoni com a mestre xocolater i de la Mª Angels com a dona pastissera, fent aparadors, regals, llaços...

Així, l’any 2007, van obrir una petita bomboneria al centre de la ciutat. Un preciós local modernista que en altres temps fou una antiga fàbrica de xocolates i torradors de cafès (Can Garrigues 1850).

Allà s'hi venien tota classe de bombons: amb xili, pebre, sal, quicos, pipes; rajoles de diferents xocolates, torrons classics i més moderns, de pa amb tomàquet i jabugo; mones de pasqua, etc...


Posteriorment, a l’any 2013, van haver de tancar les portes de la bomboneria.